Latium, Lazio, vakantiehuisjes te koop, vakantiewoningen, vakantiehuisjes, appartementen, vakantiehuizen, vakantieboerderijen, villa, vakantieverblijven, stacaravans  
Latium, Lazio, vakantiehuisje te koop, vakantiewoningen, vakantiehuisjes, vakantiehuizen, appartementen, vakantieboerderijen, villa, vakantieverblijven, stacaravans
Latium
Lazio
 
 
   
>Home
 
ZOEKEN
>Te huur
>Te koop
 
TE KOOP


 
AANMELDEN
>Te huur
>Te koop
  Latium   Sorteer: Datum toevoeging - Plaats
Montefiascone
 
   
   
Te koop - Vakantiehuis - Montefiascone - Latium - Viterbo - nabij Umbrië en Toscane
Object: Vakantiehuis
Regio: Latium (Viterbo) (nabij Umbrië en Toscane)
Plaats: Montefiascone
Bouwjaar: circa 1900
Vloeropp.: 110 m²
Perceel: 1.000 m²
Prijs: € 230.000 (Elk redelijk aanbod wordt in overweging genomen.)
Beschrijving: Paradijsje. Karakteristiek vakantiehuis in natuursteen ingebed in natuur en stilte en toch deel uitmakend van een delicieus "borghetto", tussen Montefiascone en Bolsena.

Op enkele km van Umbria en van Toscana. 10 Minuutjes van het prachtige meer van Bolsena, het grootste vulkanische meer van Italië en perfecte vakantiebestemming. Afstand tot Orvieto 30 minuten, naar het zuiden Rome anderhalf uur, naar het noorden Siena en Firenze circa 2 uur.

Antieke natuurstenen muren van 60 cm dik. Gelijkvloers ruime quasi open ruimte living-keuken met grote open haard. Keuken volledig in massief hout, in stijl met het huis. Bovenverdiep twee grote slaapkamers en badkamer. Originele houtoven met kamertje, aangebouwd tegen het huis: heerlijke pizza's en barbecue gegarandeerd.

Het huis is op het zuiden gericht. Tuintje rond het huis plus moestuin plus grotere tuin met ingang in bos. Meerdere grotten maken deel uit van het eigendom, waaronder één grote, suggestief met originele vloer en wijnpersvat, waarin het heerlijk koel vertoeven is ook op het heetst van de dag.

Als de stilte van de nacht, slechts onderbroken door het gezang van nachtegalen of het zachte gesjirp van een nachtzwaluw u aanspreekt, is dit uw droomhuis.
Contact:
 Marie Kuijken
Tel:+39 0761 824 290
Email:pulcinafiamminga@gmail.com
 
 
 
 
 
 

top Top :: Home