Ligurië, Liguria, vakantiehuisjes te koop, vakantiewoningen, vakantiehuisjes, appartementen, vakantiehuizen, vakantieboerderijen, villa, vakantieverblijven, stacaravans  
Ligurië, Liguria, vakantiehuisje te koop, vakantiewoningen, vakantiehuisjes, vakantiehuizen, appartementen, vakantieboerderijen, villa, vakantieverblijven, stacaravans
Ligurië
Liguria
 
 
   
>Home
 
ZOEKEN
>Te huur
>Te koop
 
TE KOOP


 
AANMELDEN
>Te huur
>Te koop
  Ligurië   Sorteer: Datum toevoeging - Plaats
Montalto Ligure
Finale Ligure
Piana Crixia
 
   
   
Te koop - Vakantiehuis - Montalto Ligure - Ligurië - Imperia -
Object: Vakantiehuis
Regio: Ligurië (Imperia)
Plaats: Montalto Ligure
Bouwjaar: +-1600
Vloeropp.: 140 m²
Perceel: 200 m²
Prijs: € 190.000 We staan open voor een aannemelijk bod, Ook is een ruil met een Nederlandse recreatiewoning mogelijk, bij voorkeur Drenthe/ Overijsel
Beschrijving: Natuurstenen huis in middeleeuws dorp in Ligurië. Het dorp heeft ca 200 inwoners en ligt op 14 km afstand van de Italiaanse Riviera met prachtige zandstranden.

Het huis kent een groot terras met uitzicht over de hele vallei en heeft verder vier slaapkamers, twee badkamers, een grote keuken en woonkamer. Verder is er een opbergruimte voor bijvoorbeeld fietsen en houtopslag, en tenslotte nog een wijnkelder. Cv-gasgestookt.
Contact:
 Geert Beikes
Tel:+39 018 440 8533
Email:gbeikes@gmail.com
 
   
Te koop - 2 Woningen - Finale Ligure - Ligurië - Savona -
Object: 2 Woningen
Regio: Ligurië (Savona)
Plaats: Finale Ligure
Bouwjaar:
Vloeropp.:
Perceel:
Prijs: € 460.000 (Kosten koper. Prijs betreft de 2 woningen)
Beschrijving: Een uit natuursteen gebouwde gelijkvloerse woning met zwembad op een schitterende locatie. Rustig gelegen. Uitzicht over de Alpen.

Twee slaapkamers, 2 badkamers, keuken, zitkamer, terras, pergola, schuur, buitendouche.

Op het terrein bevindt zich een tweede kleine woning gelijkvloers.
Slaapkamer, kamer, keuken, badkamer, buitenterras.

Eigen toegangsweg met parkeerplaats.

Alles op 4 km van zee.

Ideaal voor verhuur of b&b.
Contact:
 Theo
Tel:+39 348 383 2340
Email:tgvries@gmail.com
 
   
Te koop - Landgoed - Piana Crixia - Ligurië - Savona -
Object: Landgoed
Regio: Ligurië (Savona)
Plaats: Piana Crixia
Bouwjaar: 1500
Vloeropp.: 650 m²
Perceel: 82.000 m²
Prijs: € 960.000
Beschrijving: Landgoed Pian del Nasso op de grens van Liguria en zuid Piemonte.

Pian del Nasso is een historisch landgoed (opp. ruim 8 ha) gelegen in het buitengebied van Piana Crixia, precies op de grens van Liguria en Piemonte. Het landgoed omvat een gerestaureerd landhuis (hoofdgebouw) waarvan een deel is afgescheiden voor de verhuur (cascina), een gerestaureerde watermolen (mulino), een rustiek zomerhuis (rustico) en diverse bijgebouwen. Verder is er een centraal gelegen zwembad bij het hoofdgebouw.

Locatie en ligging
Piana Crixia ligt precies op de grens Liguria en Piemonte 35 km ten noorden van Savona en 35 km ten zuiden van Acqui Terme. Pian del Nasso ligt in een rustige vallei op 4 km afstand van het dorp Piana Crixia en grenst aan een regionaal natuurpark met waterstroompjes, terwijl de heuvels rondom ongeveer 600 m hoog zijn. In Piana Crixia zijn, behalve restaurantjes, zowel levensmiddelenwinkeltjes, als een café/bar, bakker, slager, postkantoor en apotheek. Piana Crixia beschikt over een treinstation en goede busverbindingen.

Uitbreidingsmogelijkheden.
Op de terreinen van Pian del Nasso rust nog een resterend bouwquotum van +/- 600 m² hetgeen gebruikt kan worden via de normale aan te vragen bouw- en verbouwvergunningen. Verder is er een lopend uitbreidingsproject "villaggio turistico" (goedkeuring begin 2017) hetgeen de exploitatie zeer aantrekkelijk maakt.
Contact:
 Johanna Noyon
Tel:+39 0195 704 005
Email:johanna.noyon@alice.it
Web:www.liguriapiemonteforsale.jnoyon.com
 
 
 
 
 
 

top Top :: Home