Noorwegen, Norge - Noreg, vakantiehuisjes te koop, vakantiewoningen, vakantiehuisjes, appartementen, vakantiehuizen, vakantieboerderijen, villa, vakantieverblijven, stacaravans  
Noorwegen, Norge - Noreg, vakantiehuisje te koop, vakantiewoningen, vakantiehuisjes, vakantiehuizen, appartementen, vakantieboerderijen, villa, vakantieverblijven, stacaravans
Noorwegen
Norge - Noreg
 
 
   
>Home
 
ZOEKEN
>Te huur
>Te koop
 
TE KOOP


 
AANMELDEN
>Te huur
>Te koop
  Noorwegen   Sorteer: Datum toevoeging - Plaats
Gjerstad
 
   
   
Te koop - Blokhut - Gjerstad - Noorwegen - Aust-Agder -  -
Object: Blokhut
Regio: Aust-Agder
Plaats: Gjerstad
Bouwjaar: 1984
Vloeropp.: 15 m²
Perceel: 225 m²
Prijs: NOK 375.000 (Kosten koper eenmalig ong. NOK 20.000. Jaarlijkse afdrachten en belastingen, incl. erfpacht ong. NOK 8000.)
Beschrijving: Kleine, eenvoudige 'hytte' midden in fraai bosgebied.

Op 100 m een meer (Lundevatn) met waterval, geschikt voor zwemmen, vissen en varen. Iets verderop zijn er jachtmogelijkheden. Elk jaar een rijke oogst aan bessen en frambozen, waarvan de Noren jam maken. Veel mogelijkheden voor buitenspel en -sport. De knusse, gezellige hut staat op Hausnes Hyttegrend in Gjerstad, Noorwegen, met andere (niet zichtbare) vakantiehuisjes op een met slagboom afgesloten terrein. 's Winters mogelijkheden tot langlaufen, zowel op het terrein als ook in Havrefjell op ca. 15 min. met de auto.

Eenvoudig maar voldoende uitgerust en goed onderhouden. Verlichting, tv en twee waterpompjes werken op een 12-volts zonnepaneel met accu. Verwarming, gasstel en koelkast werken op gas(flessen). Water kan gratis getankt worden bij 'buren' of benzinestation. Jaarlijkse belastingen en afdrachten plm. 800€, inclusief erfpachtscanon. Kosten koper eenmalig ong. 2200€.

De hut ligt op ong. 18 km van de E18 en is 's zomers en 's winters goed bereikbaar. Op ruim een half uur rijden liggen de kustplaatsjes Risør en Kragerø. Dit zuidelijk deel van Noorwegen is populair zonder overstroomd te worden door toerisme. Rust, natuur en sport zijn de trefwoorden. Het klimaat lijkt op dat van Nederland.
Contact:
 Dick Boek
Tel:+31 (0)6 5512 5420
Email:dick@boek.no
 
 
 
 
 
 

top Top :: Home