sleutel met slot
Privacy Beleid
bescherming persoonsgegevens
 
   
>Home
 
ZOEKEN
>Te huur
>Te koop
 
AANMELDEN
>Te huur
>Te koop
 
OVERIG
>Help
>Contact
>Statistiek
>Disclaimer
>Privacy
>Copyright
 

» ALGEMEEN
Wereldhuisje.nl respecteert en beschermt de privacy van alle gebruikers van haar website. Wereldhuisje.nl spant zich naar alle redelijkheid in, om er zorg voor te dragen dat alle persoonlijke informatie die wordt verstrekt, altijd vertrouwelijk zal worden behandeld en alleen zal worden gebruikt voor de doeleinden, zoals die in dit Privacy Beleid zijn omschreven.
 
Wereldhuisje.nl verzamelt drie soorten gegevens voor drie verschillende doeleinden:
 
» PRIVÉ GEGEVENS
Wanneer u contact met ons opneemt, zijn wij gerechtigd informatie zoals uw naam, postadres, e-mailadres, type verzoek en andere informatie die u ons gezonden heeft, op te slaan.
Uw gegevens worden uitsluitend door Wereldhuisje.nl gebruikt om u persoonlijk en efficiënt van dienst te zijn, om u zo relevant mogelijke informatie te bieden en om de verplichtingen uit de overeenkomsten die u met Wereldhuisje.nl aangaat te kunnen nakomen.
Wereldhuisje.nl zal op geen enkele wijze persoonlijke gegevens verstrekken aan derden, tenzij daar wettelijk toe gedwongen (door bijvoorbeeld een rechter).
top Top
 
 
» UW VAKANTIEHUIS-ADVERTENTIE GEGEVENS
Wereldhuisje.nl plaatst de advertentie-gegevens van uw vakantiehuis met de daarbij behorende contactgegevens op de website, ten behoeve van bezoekers van de website om contact met u op te nemen. De gegevens die u plaatst in uw advertentie op Internet zijn voor iedereen met een Internetverbinding beschikbaar en openbaar. Het is niet mogelijk om een advertentie van uw vakantiehuis te plaatsen bij Wereldhuisje.nl zonder dat u contactgegevens opneemt, zoals de naam, telefoon, fax en/of email van de contactpersoon.
top Top
 
 
» SURF- EN BEZOEKERSGEGEVENS
Op de website houdt Wereldhuisje.nl algemene bezoekgegevens bij, zoals de website waar bezoekers vandaan komen, het aantal hits, datum en tijdstip van bezoek, de gebruikte browser, de meest opgevraagde pagina's, de pagina waar de website wordt verlaten, enzovoort.
Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt om het gebruik van de site te monitoren, de website verder te ontwikkelen en deze zo gebruikersvriendelijk mogelijk te ontwerpen.
Om de privacy van de bezoekers te beschermen, zal alle informatie die op deze wijze wordt verzameld algemeen en anoniem zijn. Het is niet mogelijk om aan de hand van deze informatie een bezoeker te identificeren.
top Top
 
 
» WIJZIGING & VERWIJDERING PERSOONSGEGEVENS
U kunt op elk gewenst tijdstip besluiten uw gegevens te laten wijzigen of te laten verwijderen door een email te sturen naar info@wereldhuisje.nl. Wereldhuisje.nl zal dan zo snel mogelijk gehoor geven aan uw oproep.
top Top
 
 
» WIJZIGING PRIVACY BELEID
Indien Wereldhuisje.nl mocht besluiten haar Privacy Beleid te wijzigen, dan worden deze wijzigingen direkt opgenomen in dit online Privacy Beleid. Iedereen is zodoende altijd op de hoogte welke informatie wordt verzameld en voor welke doeleinden die wordt gebruikt.
Het Privacy Beleid is voor het laatst gewijzigd op 22 juni 2002.
top Top